CEO'dan Vahid Halilhodziç'e övgü

 Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, yeni teknik direktörleri Vahid Halilhodzic'in kendilerine verilen sözü tutarak ne kadar büyük, karakterli hoca olduğunu gösterdiğini söyledi. Gürdal yaptığı açıklamada, dün gece Trabzon'a gelen

CEO'dan Vahid Halilhodziç'e övgü

 Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, yeni teknik direktörleri Vahid Halilhodzic'in kendilerine verilen sözü tutarak ne kadar büyük, karakterli hoca olduğunu gösterdiğini söyledi.

 Gürdal yaptığı açıklamada, dün gece Trabzon'a gelen Vahid Halilhodzic'in başından beri Trabzonspor'a verdiği sözü tuttuğunu belirterek," Bizim verdiğimiz fiyatın çok ciddi üstünde başka kulüplerden teklif aldı ama bize dediği gün geldi" diye konuştu.

 Halilhodzic'in Trabzonspor'da başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Gürdal, "Verdiği sözü tutarak ne kadar kadar büyük, karakterli hoca olduğunu da gösterdi" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler