Cenk: Trabzonspor'un listesinde olmak...

Kırmızı-Siyahlı futbolcu yıllardır Gaziantepspor'a hizmet verdiğini ifade ederek, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Eğer bugün Cenk Tosun olduysam bunda kulübümün rolü çok büyük. Ancak kulübüm beni gönderecekse giderim. Çünkü Gaziantepspor'un para kaz

Cenk: Trabzonspor'un listesinde olmak...


Kırmızı-Siyahlı futbolcu yıllardır Gaziantepspor'a hizmet verdiğini ifade ederek, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Eğer bugün Cenk Tosun olduysam bunda kulübümün rolü çok büyük. Ancak kulübüm beni gönderecekse giderim. Çünkü Gaziantepspor'un para kazanması da benim için çok önemli bir unsur" ifadesini kullandı.

Adı Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan yıldız futbolcu, "Her 2 kulüp de çok büyük. Onların listesinde olmak bile bana gurur verir. Ancak kulübümle bir sözleşmem var ve şu anda buradayım. Gaziantepspor forması giydiğim sürece başka bir takımı düşünmem söz konusu olamaz" dedi.

20 MAÇTA 10 GOLÜ VAR

Gaziantepspor'un başarılı golcüsü Cenk Tosun ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergiledi. Genç golcü oynadığı 20 resmi karşılaşmada fileleri 10 kez havalandırmayı başardı. Cenk'e başta Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere birçok kulüp talip.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler