Cemre Adanaspor'da

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, gol yollarını güçlendirmek amacıyla Trabzonspor'un 24 yaşındaki oyuncusu Cemre Atmaca ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Trabzon Karadenizspor'da kiralık oynayan genç futbolcu, takımın Antalya Belek kam

Cemre Adanaspor'da

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, gol yollarını güçlendirmek amacıyla Trabzonspor'un 24 yaşındaki oyuncusu Cemre Atmaca ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezon Trabzon Karadenizspor'da kiralık oynayan genç futbolcu, takımın Antalya Belek kampına katıldı. Büyük bir takıma geldiğini söyleyen Cemre, "Adanaspor büyük bir camia. Bana güvenen Başkanım Bayram Akgül ve hocam Ekrem Al'a teşekkür ederim. Çok fazla idman eksiğim yok. Atacağım gollerle taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum. Takımda çok önemli futbolcular var. Forvette de rekabet üst düzeyde olacaktır. Ligin başlaması için şimdiden sabırsızlanıyorum" dedi.

Adanaspor, Belek kampındaki son hazırlık maçını yarın saat 14.00'da Lig A takımlarından Güngören Belediyespor ile oynayacak. Teknik Direktör Ekrem Al'ın ideal kadroyu sürmeyi düşündüğü maç, bir anlamda önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşa maçının da provası niteliğini taşıyor.
Kampın başında tatsız bir olay yaşanmasına rağmen takımdaki arkadaşlık her geçen gün artıyor. Her fırsatta objektiflere mutluluk pozları veren futbolcular, geçmişte yaşananların geride kaldığını ve Adanaspor'u güzel günlerin beklediğini söylüyorlar. Taraftarlara da mesaj gönderen futbolcular, Kasımpaşa maçında tribünlerin dolmasını istediklerini belirttiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor