Cemiyet Trabzonspor'u kınadı!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic için düzenlenen imza törenine yerel Günebakış ve Kuzey Ekspres gazetelerinin alınmamasıyla ilgili kınama bildirisi yayınladı. Cemiyet tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler k

Cemiyet Trabzonspor'u kınadı!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic için düzenlenen imza törenine yerel Günebakış ve Kuzey Ekspres gazetelerinin alınmamasıyla ilgili kınama bildirisi yayınladı. Cemiyet tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Trabzonspor’un sezon açılışı ve yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic’in imza töreni sırasında, iki yerel gazetemizin (Günebakış) ve (Kuzey Ekspres) temsilcilerinin törene alınmadığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Trabzon’umuzun medar-ı iftiharı olarak gördüğümüz Trabzonspor Kulübünden, daha sezon başlamadan meslektaşlarımıza karşı girişilen bu olumsuz tutum, hem basın camiası, hem Trabzonspor camiası hem de şehrimiz açısından son derece sakıncalı ve tehlikelidir. Bu tür uygulamalardan kimsenin bir yararı olmadığı aşikardır. Bir an önce yanlıştan dönülmesi, en büyük temennimizdir. Keyfiyeti, kamuoyuna ve camiamıza saygıyla duyururuz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler