Celustka yine solbek mi?

Bordo - mavili takımda savunmada alternatif oluşturulması için transfer edilen Celustka, Atletic Bilbao ile oynanacak olan maçta da savunmanın solunda görev yapacak. Asıl mevkisi sağbek olan oyuncudan hem solbek, hem de stoper olarak da yararlanmayı düşün

Celustka yine solbek mi?

Bordo - mavili takımda savunmada alternatif oluşturulması için transfer edilen Celustka, Atletic Bilbao ile oynanacak olan maçta da savunmanın solunda görev yapacak. Asıl mevkisi sağbek olan oyuncudan hem solbek, hem de stoper olarak da yararlanmayı düşünen Güneş, Çek futbolcunun sol kanattaki performansından da memnun. Piotr Brozek'in sakatlığında Celustka'yı bu mevkide oynatan Güneş, "Geldiği günden itibaren çok istekli ve bize ciddi anlamda katkılar yapıyor. Önemli bir oyuncumuz" diyerek futbolcusundan övgüyle bahsetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor