Celustka Ujfalusi'den daha iyi

Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Ondrej Celustka için, Çek Futbol Federasyonu Başkanı'nın Ujfalusi'den çok daha yetenekli dediğini belirtti...Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Bordo-Mavililer'in yeni transferi Ondrej Celustka için, Çek Futbol Federasyonu Başkanı'nın “

Celustka Ujfalusi'den daha iyi

Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Ondrej Celustka için, Çek Futbol Federasyonu Başkanı'nın Ujfalusi'den çok daha yetenekli dediğini belirtti...

Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Bordo-Mavililer'in yeni transferi Ondrej Celustka için, Çek Futbol Federasyonu Başkanı'nın “Ujfalusi'den çok daha yetenekli” dediğini belirtti ve ekledi: Kısa sürede takımın değişmezi olacak.

Trabzonspor’un stoper sorununa çözüm bulmak için Çek Cumhuriyeti’nin Slavia Prag takımından transfer ettiği Ondrej Celustka’ya Tuncay Bekiroğlu kefil oldu. Bu oyuncunun takıma kazandırılmasında büyük payı olan deneyimli yönetici, açıklama yaptı konuştu.

Bekiroğlu, “Celustka çok uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Çek Futbol Federasyonu Başkanı, onun Ujfalusi’den çok daha iyi noktalara geleceğini söylemiş. Ujfalusi’nin kariyerinde Atletico Madrid ve Fiorentina gibi prestijli kulüplerde forma giydiğini biliyoruz.

Celustka’nın da tüm dünyanın tanıdığı bir futbolcu olacağına ve Trabzonspor’a büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor