Celustka izinde bile çalışıyor!

Trabzonspor'un Slavia Prag’tan transfer ettiği Çek oyuncu Ondrej Celustka antrenman eksiğini kapatmak için izinlerde dahi çalışmayı bırakmıyor.Geçtiğimiz pazar gününü takım olarak izinli geçiren, bugün (perşembe) de tek antrenman yapan Trabzonspor'da Celu

Celustka izinde bile çalışıyor!

Trabzonspor'un Slavia Prag’tan transfer ettiği Çek oyuncu Ondrej Celustka antrenman eksiğini kapatmak için izinlerde dahi çalışmayı bırakmıyor.

Geçtiğimiz pazar gününü takım olarak izinli geçiren, bugün (perşembe) de tek antrenman yapan Trabzonspor'da Celuskta idmanlarına ara vermeden devam ediyor.

Sabah takımla antrenmana katılan genç futbolcuya öğleden sonra da Yardımcı Antrenör Turgut Kural tarafından özel bir program uygulandı.

Yapılan planlamaya göre en son 25 Haziran’da oynanan milli maçta görev alan Celustka’nın kısa sürede diğer oyuncularla antrenman yapacak seviyeye gelmesi hedeflendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor