Celustka İstanbul'da

Türk Hava Yolları'na ait uçakla Prag'dan Çek futbolcu ile beraber gelen yönetici Tuncay Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır teknik komitemizin ve teknik kadromuzun takibinde olan Celustka ile prensipte anlaştık ve protokolleri imzaladık. Kendisi

Celustka İstanbul'da

Türk Hava Yolları'na ait uçakla Prag'dan Çek futbolcu ile beraber gelen yönetici Tuncay Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır teknik komitemizin ve teknik kadromuzun takibinde olan Celustka ile prensipte anlaştık ve protokolleri imzaladık. Kendisi sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak üzere Türkiye'ye geldi. Trabzonspor'a uzun yıllar çok büyük katkı sağlayacağına inandığımız bir arkadaşımız. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çek futbolcu da Trabzonspor'da oynayacağını duyduğu zaman çok mutlu olduğunu ve geldiği için sevinçli olduğunu söyledi.

Celustka bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra yarın yeni takımının Hollanda'daki kampına katılacak.

MALİYETİ 1 MİLYON EURO

Öte yandan Trabzonspor, Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımından transfer ettiği Ondrej Celustka'nın bonservis bedelini  de açıkladı.

Bordo-mavili ekipten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Çek oyuncu için 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği bildirilirken, şu ifadelere yer verildi;

"Profesyonel futbolcu Ondrej Celustka'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcunun kulübü SK Slavia Praha ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, SK Slavia Praha kulübüne oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 1.000.000 EUR ödenecektir."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor