Celustka için mevki fark etmez!

CELUSTKA İÇİN MEVKİ FARK ETMEZ Bu arada bordo mavili takımın yeni transferlerinden Celustka, bir anda bordo mavililerin gözbebeği oldu. Savunmanın solunda, sağında ve ortasında oynayabilen çok yönlü futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'in de gözüne girdi

Celustka için mevki fark etmez!

CELUSTKA İÇİN MEVKİ FARK ETMEZ

Bu arada bordo mavili takımın yeni transferlerinden Celustka, bir anda bordo mavililerin gözbebeği oldu. Savunmanın solunda, sağında ve ortasında oynayabilen çok yönlü futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'in de gözüne girdi.

Bu sezonki amacının kendisini ispatlamak olduğunu söyleyen Celustka, "Mevki fark etmez. Yeter ki sahada takımım için mücadele edeyim. Çok kaliteli bir kadromuz var ve bu kadroda kendime bir yer açtığım için kendimi şanslı hissediyorum. Bu şansımı iyi değerlendirip bundan sonra da takımın bütünlüğü içerisinde yer alacağım" dedi.

Bu arada Trabzonspor forması altında çıktığı ilk maçın ardından Çek Cumhuriyeti A Milli Takım kadrosuna dahil edilen Celustka'nın morali bu haberle ikiye katlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor