Celustka artık Trabzonspor'un!

Trabzonspor, Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımından Ondrej Celustka ile sözleşme imzaladı. Çek oyuncunun 5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, söz konusu transferin gerçekleşmesi için

Celustka artık Trabzonspor'un!

Trabzonspor, Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımından Ondrej Celustka ile sözleşme imzaladı. Çek oyuncunun 5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, söz konusu transferin gerçekleşmesi için Çek Cumhuriyeti'ne giden kulüp yöneticisi Tuncay Bekiroğlu'nun, oyuncunun gerek kulübü gerekse de kendisiyle her türlü anlaşmayı sağladığı belirtildi.

Açıklamada, karşılıklı anlaşmaların ardından genç oyuncunun ülkesinde kendisini Trabzonspor'a bağlayan mukaveleye imza attığı ifade edilerek, ''Yapılan programa göre bugün saat 15.30 dolaylarında İstanbul'da olması planlanan Celustka, sağlık kontrolünün ardından yarın Hollanda kampına katılacak'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor