Celuska maç öncesi ödülü alacak

TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında Eylül ayının en iyi futbolcusu seçilen Ondrej Celustka, ödülünü Cuma günü Ankaragücü maçı öncesinde taraftarın huzurunda alacak.1-30 Eylül 2011 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’ler

Celuska maç öncesi ödülü alacak

TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında Eylül ayının en iyi futbolcusu seçilen Ondrej Celustka, ödülünü Cuma günü Ankaragücü maçı öncesinde taraftarın huzurunda alacak.

1-30 Eylül 2011 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; Eylül ayında başarılı bir performans sergileyen, İnter deplasmanında attığı golle takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk galibiyetini almasında katkısı olan Celustka, Eylül ayının en iyi futbolcusu seçildi. TrabzonCell abonelerinin gönderdiği SMSlerin yüzde 73’üne sahip olan Celustka ilk kez TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü almaya hak kazandı.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ekim ayı oylaması da devam ediyor. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve ödülün verildiği maça bilet kazanma fırsatı yakalıyorlar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler