Celil Hekimoğlu’ndan taraftara ücretsiz bilet müjdesi

Hekimoğlu Trabzon başkanı Celil Hekimoğlu taraftara çağrı yaptı.

Celil Hekimoğlu’ndan taraftara ücretsiz bilet müjdesi

Hekimoğlu Trabzon taraftarlarını tribüne davet etti. “Şampiyonluk yolunda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var” diyerek açıklama yayınlayan Hekimoğlu Trabzon başkanı Celil Hekimoğlu, yeni yapılan tribünlerin taraftarlara ücretsiz olacağını belirtti.

Hekimoğlu Trabzon’un 27 Kasım Cumartesi günü Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda karşılaşacağı Çorum FK maçı öncesi Başkanımız Celil Hekimoğlu’ndan yeni tribün ve ücretsiz bilet müjdesi geldi.

Başkan Celil Hekimoğlu, “Maraton Tribününün inşaatı bitti. Yeni koltukları takıldı. Çorum FK maçı ile birlikte taraftarlarımız yeni tribünlerden de maçlarımızı izleyebilecek. Çorum maçında ilk kez seyirci alacağımız yeni tribünler taraftarlarımıza ücretsiz olacak” dedi.

Şampiyonluk yolunda taraftarların desteğine ihtiyacı olduğunu da kaydeden Başkanımız Celil Hekimoğlu, “Ligde iyi bir ivme yakaladık. Zirvede yürüyüşümüz devam ediyor. Bizim için her maçımız önemli ve zor geçecek. Bu nedenle özellikle Çorum FK ile Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı yeni yapılan maraton tribününe ücretsiz alacağız. Tüm taraftarlarımızı Cumartesi Cumartesi günü Ortahisar Yavuz Selim Stadı’na, takımımıza desteğe bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler