Celil Hekimoğlu: “Trabzonspor’un gölgesinde kaldık”

Celil Hekimoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu Diyarbekir karşılaşması öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulunarak, “Trabzonspor’un şampiyonluk yarışı içinde olması nedeniyle herkes oraya odaklanmış durumda. Biz biraz gölgede kaldık” dedi.

Celil Hekimoğlu şunları söyledi;

“İNŞALLAH 1. LİG BU SENE NASİP OLUR”

Öncelikle Bahaddin Hocama teşekkür ediyorum. Çok başarılı bir şekilde takımı ikinci sırada bırakmıştı. Sonradan iki deplasman üst üste kaybedince takımda enerjinin azaldığını hissettik. Biz kısa vadede 1. Lige çıkmak istiyoruz. O nedenle çok sabredemedik. Aslında, çok üzüldüm. Bahaddin Güneş, benim inandığım, çok sevdiğim, çok değer verdiğim iyi bir abimiz. Ama futbolda bunlar var. Başkanlarda bırakıp gidebiliyorlar. Buna herkesin anlayış göstermesi lazım diye düşünüyorum. Yusuf hocamızla bir ivme yakaladık, 3 maçta 3 galibiyet aldık. Sakaryaspor’un da bu süreci sıkıntılı geçirmesi dolayısıyla biden bire kendimizi aynı puanda bulduk. Bizim için hoş bir sürpriz oldu. Ben açıkçası bu kadar kısa sürede beklemiyordum. Tabi ki hedefimiz şampiyonluk ama sona doğru yakalarız diye düşünüyordum. Şuan avantaj bize doğru dönmüş gibi görünüyor. Play-off hattındaki 4 rakibimizin dördüyle de Trabzon’da oynayacağız. İç sahada oynamamız avantaj. Deplasmanda oynasak daha zor olabilirdi. Geçen hafta Afyon gibi zor bir deplasmanda çocuklar aslanlar gibi mücadele ettiler ve kazandık. Çok uzun bir maraton, 15 maçımız daha var. Her maçımızı aynı ciddiyetle oynamamız lazım. 15 çok zor maçımız var. Takımı 1.lige çıkarma sevdasının peşinde çok yorulduk. İnşallah bu sene nasip olur.

“TRABZONSPOR’UN GÖLGESİNDE KALDIK”

1461 Trabzon aslında Trabzonspor için çok önemli bir proje. Trabzonspor’da da çok ciddi bir şampiyonluk yarışı var. Biraz onun gölgesinde kaldık. Trabzonspor’un çok ciddi başarılı olması, şampiyonluk yarışında olması bizi tabi ki çok gururlandırıyor. Bizim takım kadar orayı da takip ediyoruz. Biraz onun gölgesinde kaldık bu sene. İstediğimiz ilgili bulamadık. Bu takım şampiyonluğa gidiyor, büyükşehir takımlarını alt ediyor. Onlarla yarışırken henüz stadyumu ful dolduramadık. Bugün Konyaspor maçı var. Onun esintisinden faydalanırsak daha iyi olacak gibi duruyor. İstediğim ilgili göremedim ama kırgın değilim, yapacak bir şey yok bunda. Bürokrasi, siyaset onlarda Trabzonspor’a odaklanmış durumda. Herkes orada koltuk kapmaya çalışıyor. Biz biraz geride kaldık. Yapacak bir şey yok biz bu işi yavaş yavaş kabullendire kabullendire gideceğiz. Ben sabırlı bir insanım böyle devam edeceğiz.

“ABDULLAH AVCI İSTEMİYOR AMA DOĞRU BENDE KATILIYORUM”

Trabzonspor ile sürekli görüşüyoruz. Yönetimsel bazlı hiçbir sorun yok. Trabzonspor’da oynayamayan bütün oyuncuları bize vermeye hazır yönetim kurulu. Fakat, Teknik Direktörümüz Sayın Abdullah Avcı bu oyuncuların 2. Ligde oynamasını istemiyor. Bu ligin onların gelişimi için uygun olmadığını düşünüyor. Ben buna kesinlikle saygı duyuyorum. Doğrudur, Süper Lig’de oynayan takımın oyuncularının daha önce 1. Ligde oynamasında fayda var. Bu doğru bende katılıyorum. O nedenle bizim 1. Ligde olmamız lazım. Biz 1. Ligde olduğumuzda bütün kapılar ardına kadar açılır zaten. Ama içinde bir yara da vardır yani. 2,5 ay kalmış ligin bitmesine ve transfer sezonu yeni bitti. 2,5 ay bu çocuklar bizde oynasaydı, kadroya giremeyen bir Enis Destan, bir Batuhan Kör bizde olsaydı biz şampiyon olurduk. Ne kaybederdi Trabzonspor. İki oyuncu da bugün kadroda yok. Böyle bir şey olabilirdi, olmadı canları sağolsun. Ama o görüşe de katılıyorum. Üst ligde mücadele ederek Süper Lig’e hazırlanması daha doğrudur. Biz biraz kendimizi düşündüğümüz için bizim lehimize fayda istiyoruz. Ama bu şekilde çıkmaya çalışacağız.

HER MAÇ 3 PUAN
Diyarbekir iyi bir takım, ligde rahat bir takım. Düşme hattının bir tık üzerine çıkmış durumdalar. Bugün kazanmamız lazım. 10 gün sonra Sakaryaspor ile oynayacağız. Bu maçı almadan o maçın önemi yok. O nedenle her maç 3 puan. Her maçı almaya çalışacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor