Celil Hekimoğlu: Proje takımı bitti, artık Trabzon takımıyız

Trabzon Hekimoğlu FK Başkanı Celil Hekimoğlu açıklamalarda bulundu

Celil Hekimoğlu: Proje takımı bitti, artık Trabzon takımıyız

Trabzon Hekimoğlu FK Başkanı Celil Hekimoğlu, play-off süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Federasyon'dan bir taleplerinin olduğunu belirtti.

Hekimoğlu, "Biz Kocaeli'ye karadan gitmiştik bu yüzden yorucu oldu maç da çok stresliydi. İnşallah rövanşı alır ve finale kalırız. Lig boyunca da çok zor bir lig olmadığını düşünüyorum ama statünün zor olduğu kanaatindeyim çünkü 20 takımın olduğu yerde 1 takımın şampiyon olması hiç uygun değil. Federasyon'dan da bunu isteyeceğiz. Çünkü şu an şu 4 yarı finalistten hangileri çıkamasa yazık olacak" dedi.

Hekimoğlu FK’ya  sürekli proje takımı denmesi hakkında da bilgi veren Celil Hekimoğlu şöyle konuştu:

"Proje takımı dedikleri 3 yıl önce doğruydu. Biz bu 3 yılda projelerimizi tamamladık ve fabrika gibi bir altyapı kurduk, aynı zamanda tesislerimizi bizzat Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Şenol Güneş geldi ve 'Süper Lig'de böyle tesis yok' dedi. Bizim artık projemiz bitti, biz direkt olarak bir Trabzon takımıyız. Biz Hekimoğlu 1. Lig'de, Trabzonspor'da Süper Lig'de olsun istiyoruz. Yani ilk hedef olarak 1. Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Sonrasında Süper Lig neden olmasın? Trabzonspor ile oyuncu transferleri konusunda da birlikte hareket ediyoruz."

Play-off'ta finale kalmaları halinde rakip olarak Sakaryaspor'u görmek istediklerini belirten Hekimoğlu, "Ben finalde Sakaryaspor'u finalde rakip olarak görmek istiyorum. Çünkü Sakaryaspor camiası, büyük camiadır ve büyük camialarla oynamak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Kırşehirspor gelirse, işimizin daha zor olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler