Celil Hekimoğlu: Bu destek oldukça bu sene üst lige çıkacağız

1461 Trabzon başkanı celil Hekimoğlu taraftara teşekkür etti.

Celil Hekimoğlu: Bu destek oldukça bu sene üst lige çıkacağız

Haber61 - Spor Servisi / Trabzon’u TFF 2. Lig’de temsil eden 1461 Trabzon, bugün evinde Sakaryaspor’u ağırladı.

Karşılaşmaya istekli başlayan Trabzon ekibi son dakikalarda yediği gol ile mağlup oldu.

Karşılaşma sonrasında Haber61 mikrofonlarına konuşan Başkan Celil Hekimoğlu hakemlere sitem ederek “Bitmiş bir şey yok. Bu destek devam ettikçe bu sene üst lige çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

Dengeli maç oldu. Benim gördüğüm son dakikalarda Sakaryaspor beraberliğe razıydı. Trabzonlu oyuncu güzel bir gol attı. Tebrik etmek lazım. Penaltı beklediğimiz pozşisyonlar oldu. Onları tribünden yorumlayamıyorum. Net izlemeden bir şey söylemek istemiyorum. 12 maçımız ve 36 puan var hepsine talibiz. Koşacağız, mücadele edeceğiz. Biz şampiyon olmak için mücadele edeceğiz. 3 gün sonra Turgutlu’ya gidiyoruz. Olmazsa bunu playofları var sonun kadar devam edeceğiz.

Kopmuş değiliz devam edeceğiz. Devam edeceğiz yarışa sorun yok. Taraftarımızın da muhteşem bir desteği var.Bu destek devam ederse biz bu sene çıkacağız.

Bütün Trabzon’a teşekkürler. Desteğe devam bu takım bu sene çıkacak, vazgeçmeyeceğiz.

Üst liglerden gelen Hakemlerin görevi bu tarz takımları üstü lige çıkmak isteyen takımları korumak. Biz üst ligden hakem istemiyorduk. Büyük balık küçük balığı eziyor her zaman.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor