Celil Hekimoğlu, borç içindeki kulüplerin durumunu değerlendirdi: “Ferrari ile uçuruma gidiyoruz”

1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu flaş açıklamalarda bulundu.

Celil Hekimoğlu, borç içindeki kulüplerin durumunu değerlendirdi: “Ferrari ile uçuruma gidiyoruz”

2018’de 3.Lig’de mücadele eden Düzyürtspor’u satın aldılar. Hekimoğlu Trabzon FK ismiyle mücadele ettikleri ligde ilk yılında 2.Lig’e yükseldiler. 2020-21’de Türkiye Kupası’nda Süper Lig ekibi Kayserispor’u elediler. 7 Aralık 2021 tarihinde 1461 Trabzon kulübünün ruhunu yaşatmak adına kulübün ismini 1461 Trabzon Futbol Kulübü olarak değiştirdiler.

Tesisleşmeye 150 milyon liranın üzerinde yatırım yapan, son yıllarda Trabzon futboluna büyük bir heyecan kazandıran 1461 Trabzon FK’nın Başkanı Celil Hekimoğlu, TSYD Trabzon Şubesi Dergisi’ne önemli açıklamalarda bulundu.

Tesisleşmeye ve altyapıya yaptıkları yatırımlarla 1461 Trabzon FK’yı Türkiye’deki sayılı kulüpler arasına sokan Hekimoğlu, artık 1.Lig’e çıkmalarının zamanının geldiğini söyledi.

Celil Hekimoğlu, kulüplerin borç batağında olmalarını ise şöyle değerlendirdi: “Türk Federasyon kuralları uygulamalı, kurallara uymayanı küme düşürmeli. Ama olmuyor, çok müdahale var. Nasıl Juventus’u küme düşürüyorlarsa Türkiye'de de bu uygulanmalı.”

1.LİG YAKIŞIR

Celil Hekimoğlu, “4 yıllık 2.Lig maceramız var, bu 4 yılın hepsinde de play-off oynadık. Önümüzdeki sene artık 1.Lig’e yükselerek bunu taçlandırmalıyız. Önümüzdeki sene biz artık gemileri yakmak istiyoruz. Birinci olacak şekilde bir yapılanmaya girdik. İnşallah oluruz. Beni sportif olarak en çok 1.Lig’e çıkmak ve orada yarışmacı takım olarak devam etmek mutlu eder. Yeni sezon öncesi ikinci bir motivasyonumuz daha var. Trabzonspor bize bu anlamda büyük bir motivasyon veriyor. 1.Lig’de olmamızı çok istiyorlar. Manevi anlamda bir destek var. Muhtemelen bir oyuncu desteği de olacak Trabzonspor'un. Biz de kendi imkanlarımızı kullanıp bu desteği biraz büyüteceğiz.” dedi.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler