Celil Hekimoğlu açık ve net konuştu: “Seneye 2. Ligdeyiz”

Celil Hekimoğlu sporcu ve teknik heyetle bir araya geldi.

Celil Hekimoğlu açık ve net konuştu: “Seneye 2. Ligdeyiz”

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, ligin ikinci yarısı itibariyle liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadıklarını belirterek, "sezon sonunda zirvedeki yerimizi koruyarak şampiyon olacağız” dedi.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM

Celil Hekimoğlu, antrenman öncesinde sporcu ve teknik heyetle bir araya geldi.

Celil Hekimoğlu açık ve net konuştu: “Seneye 2. Ligdeyiz”

Artvin Hopaspor müsabakasında takımın istenilen futbolu ortaya koyamadığını ifade eden Hekimoğlu, “Ligin boyu kısaldıkça sporcu kardeşlerimin sorumluluk duygularının arttığını görüyorum. Bazen çok şey yapmak istediğiniz zaman hiçbir şey yapamadığınız durumlarda olabiliyor. Bunun tek sebebinin aşırı istek ve konsantre olduğunu biliyoruz. Bizler bu yola çıkarken lig süreci içerisinde nelerle karşılaşabileceğimizi iyi biliyorduk. Bu konuda oldukça tecrübeli bir yönetime sahibiz. Her puan kaybı sonrasında muhasebemizi iyi yapıp tekrar lige konsantre olabilecek bir futbolcu yapısına sahibiz. Artık önümüzde 4 tane final değeri taşıyan müsabaka var. Buradan gelecek 12 puanın hepsine talibiz. Takımımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

Celil Hekimoğlu açık ve net konuştu: “Seneye 2. Ligdeyiz”

SENEYE  2. LİGDEYİZ

Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, "bu saatten sonra geriye dönüp bakmıyoruz. Bizler bu kaliteli ve karakterli oyuncu kadrosu ile buraya kadar geldik. Hepimizin ortak düşüncesi aynı. Koskoca bir aile olduk. Herkesin dilinde şampiyonluk şarkıları söyleniyor. Bunu duyuyor ve bütün kalbimle hissediyorum. Bu inanç ve sinerjinin karşısında bana da söylenecek tek bir söz düşüyor. O da, “Seneye 2. Ligdeyiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor