Çaykur Rizesporlu Benhur Keser Finlandiya'da ameliyat oldu

Çaykur Rizespor'un başarılı oyuncusu Benhur Keser, Finlandiya'da ameliyat oldu.

Çaykur Rizesporlu Benhur Keser Finlandiya'da ameliyat oldu

Fenerbahçe ile yapılan mücadele sırasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Çaykur Rizespor'un değerli futbolcusu Benhur Keser'in, uyluk arka adale grubu bölgesinde meydana gelen kas tendon yaralanması nedeniyle Finlandiya'da operasyon geçirdiği açıklandı.

Yeşil-mavili ekibin resmi açıklamasına göre, Keser için gerçekleştirilen tamir operasyonunun başarılı bir şekilde sonuçlandığı belirtildi. Kulüp, Keser'in en kısa sürede sahalara dönüş yapabilmesi için gerekli tüm desteği sağladığını ve oyuncunun sağlığına kavuşması için iyi dileklerini iletti.

Takımın ve taraftarların sevilen ismi Keser'e yönelik "geçmiş olsun" mesajları da kulüp tarafından paylaşıldı. Çaykur Rizespor camiası, futbolcunun sağlığına kavuşarak tekrar yeşil sahalardaki yerini almasını sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler