Çaykur Rizespor’da transfer sıkıntısı

Rizespor'da ligin başlamasına az bir zaman kala oyuncuların katılamaması sıkıntı yaratıyor.

Çaykur Rizespor’da transfer sıkıntısı
Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen takıma direk katkı sağlayacak futbolcuların hala daha kadroya katılamaması Çaykur Rizespor'da sıkıntı yaratıyor. Tendon bağının kopması nedeniyle İstanbul'da ameliyat olan teknik direktör Hikmet Karaman da en az 4 oyuncu takviyesi yapılması konusundaki talebini yineledi, "Bizi orta sahadan rakip kaleye getirecek oyunculara ihtiyacımız var" dedi.

HAZIRLIK MAÇLARINDA HÜSRAN

Kadrosunu kattığı 12 oyuncuyla hazırlık çalışmalarına başlayan Çaykur Rizespor'da, 4 futbolcu için görüşmeler sürüyor. Kadrosunu henüz kuramayan yeşil mavililer hazırlık maçlarında da kötü bir performans çizdi. 7’si yurt dışı kampında, 2’si Rize’de olmak üzere 9 hazırlık maçı oynayan Çaykur Rizespor, sadece 1 maçı kazandı, 7 gole karşılık kalesinde 19 gol gördü.

FORVET VE ORTA SAHA ARANIYOR

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, orta saha ve forvete takviye yapacaklarını belirterek, "Bu yöndeki ısrarımızı yönetime bildirdik. Forvet ve orta saha konusunda isteğimiz doğrultuda görüşülen oyuncular var. Oluşturduğumuz genç takımımıza en az 3-4 tecrübeli oyuncu takviyesi yapmamız gerekiyor. Bizi orta sahadan rakip kaleye getirecek oyunculara ihtiyacımız var" dedi.

NOKTA OYUNCULAR OLMALI

Ligde geri kalan yıllarda yaşanan sıkıntıları artık yaşamak istemediklerini ifade eden Karaman, "apılan takviyeler takımı iki üç yıl sırtlayacaktır. Geleceği hazırlıyoruz ve iyi bir ekip kurma peşindeyim. Aldığımız oyunculara baktığımızda maliyetleri yüksek olmayan oyunculardır. Bunların arasına kaliteyi düşünmek zorundayız. Bizi ligde taşıyacak nokta oyuncular mutlaka olmalı" diye konuştu.

Öte yandan, tendon bağı kopan ve İstanbul’da özel bir hastanede ameliyat olan Hikmet Karaman, yarın Rize’ye dönecek. Karaman’ın pazartesi gününden itibaren takımın başında olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor