Çaykur Rizespor'da sezon hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezon hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, Robin Yalçın ve Teddy Chevalier de katıldı.Futbolcular, yardımcı antrenör

Çaykur Rizespor'da sezon hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, Robin Yalçın ve Teddy Chevalier de katıldı.

Futbolcular, yardımcı antrenör Roland Koch eşliğinde koşu ve kondisyon ağırlıklı çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanın son bölümünde futbolcular, şut ve pas çalışması gerçekleştirdi.

Yeşil-mavili ekibin prensipte anlaştığı Iraklı milli futbolcu Dhurgham İsmail de antrenmanda yer aldı.

İsmail'in işlemlerinin devam ettiği, bazı prosedürlerin gecikmesinden dolayı resmi imzanın gelecek hafta atılacağı, bu süre içerisinde idman eksiği olmaması için takımla çalışmalara katılacağı öğrenildi.

aa_picture_20150807_6008539_web.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor