Çaykur Rizespor'da istifa

Kulüp basın sözcüsü Fikri Cevahir, ligde son olarak kendi sahalarında Karşıyaka'ya 2-0 yenildiklerini hatırlatarak, maçtan sonra, teknik direktör Oktay Çevik ile son haftalardaki başarısız sonuçları değerlendirdiklerini söyledi. Cevahir, takım için bir ka

Çaykur Rizespor'da istifa
Kulüp basın sözcüsü Fikri Cevahir, ligde son olarak kendi sahalarında Karşıyaka'ya 2-0 yenildiklerini hatırlatarak, maçtan sonra, teknik direktör Oktay Çevik ile son haftalardaki başarısız sonuçları değerlendirdiklerini söyledi.

Cevahir, takım için bir kan değişikliğinin faydalı olacağını düşündüklerini belirterek, ''Teknik direktör Oktay Çevik ile görüşerek, karşılıklı yollarımızı ayırdık'' dedi.

Yönetimin bu gelişme nedeniyle salı günü İstanbul'da toplanacağını ifade eden Cevahir, ''Salı gününe kadar teknik direktör arayışlarımızı sürdüreceğiz. Yeni teknik direktörümüzü belirleyip, bir an önce göreve getirmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler