Çaykur Rizespor'da iç transfer

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçen sezon kadrosunda bulunan kaleci Ramazan Kurşunlu ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı.Kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, yaptığı açıklamada, teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın raporu doğrultusunda tr

Çaykur Rizespor'da iç transfer

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçen sezon kadrosunda bulunan kaleci Ramazan Kurşunlu ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, yaptığı açıklamada, teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, ''Ramazan, Çaykur Rizespor camiası ve taraftarları tarafından sevilen bir isim. Hocamız da Ramazan'ın bu sezon takımda kalmasını istiyordu. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde, Ramazan her türlü fedakarlığı göstererek yeniden bizimle olmak istediğini söyledi. Kendisi ile İstanbul'da irtibat ofisimizde 1 yıllık sözleşme imzaladık. Ramazan'ın takımımıza güç katmaya devam edeceğine inanıyorum'' diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Mataracı, ''İç ve dış transferde çok sayıda futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunlardan bazılarıyla anlaşacağız. Gelecek sezon için iyi bir ekip kurmak istiyoruz. En kısa zamanda anlaşacağımız oyuncularla sözleşme imzalayıp takımı hazır hale getireceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor