Çaykur Rizespor'da hüzün

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor sahasında İstanbul Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, rakip takımı kutlayarak, “Hak ettikleri bir galib

Çaykur Rizespor'da hüzün
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor sahasında İstanbul Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu.
 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, rakip takımı kutlayarak, “Hak ettikleri bir galibiyeti aldılar” dedi.
Rakibi hafta içi analiz ettiklerini ve iyi bir defans hattı olduğunu hızlı kontrataklara çıktıklarını oyuncularına söylediklerini belirten Özdilek, “Buna rağmen ilk dakikalarda golü yedik. Orta alanda çok top kaybettik. Kendi evimizde kazanamamamın baskısının üzerimizde çok olduğunu düşünmüyorum. İlk dakikalarda yediğimiz golün ardından gerekli reaksiyonu gösteremedik. Böyle basit bir gol yiyeceğimizi düşünemedim. İki golde de bireysel hatamız var. İlk yarının başı ve ikinci yarının da ilk dakikalarında yediğimiz gollerle mağlup olduk. Evdeki kaybın önemli olduğunu düşünüyorum. Seyirciye görev düşüyor. Oyunculara destek olmalılar. Maç bitmeden skor belli değildir. Maç bitene kadar oyuncularımızı desteklemeliler. Olayları kişiselleştirmeden takıma sahip çıkmalıyız” diye konuştu.
 
İSTANBUL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ
Hafta içi rakibi iyi analiz ettiklerini belirten İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Rizespor kendi kalesine yakın duran bir takım. Sol taraftan çok pozisyon veren bir takım. Bunları hafta içi iyi çalıştık. İkinci golü erken bulabilsek farklı da kazanabilirdik. Oyun tamamen elimizdeydi. Son haftalarda küçük detaylarla kaybettik. İstikrarlı takım oyununu oynamaya çalışıyoruz. Futbolcularımızı kutluyorum memleketimin takımı, eski takımım Rizespor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler