Çaykur Rizespor'da farklı galibiyet sevinci

Ferah, yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçında iyi  mücadele ettiklerini belirterek, "Antalyaspor maçıyla kendi sahamızda sezonun ilk  galibiyetini alarak moral bulduk. Aldığımız galibiyetler bizi önümüzdeki maçlarda  olumlu etkileyecektir. İnşallah galib

Çaykur Rizespor'da farklı galibiyet sevinci
Ferah, yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçında iyi  mücadele ettiklerini belirterek, "Antalyaspor maçıyla kendi sahamızda sezonun ilk  galibiyetini alarak moral bulduk. Aldığımız galibiyetler bizi önümüzdeki maçlarda  olumlu etkileyecektir. İnşallah galibiyet serisi yakalarız ve bu galibiyetlere  devam ederiz" dedi. 
 
Ligin iyi ekiplerinden biri olan Antalyaspor karşısında oynanan güzel  futboldan ötürü mutlu olduklarını ifade eden Ferah, şöyle konuştu: 
 
"İyi oyunumuzu beş golle süsledik. İyi mücadele ederek ihtiyacımız  olan çok önemli bir galibiyet ve üç puan aldık. Antalyaspor'u sahamızda yenerek  iç sahada ilk galibiyeti almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sahada takımımız iyi  mücadele etti. Umarım bundan sonra daha iyi neticeler alırız. Taraftarlarımıza da  daha farklı bir takım izlettirmek istiyoruz. Teknik heyetimizi ve  futbolcularımızı kutluyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor