Çaykur Rizespor yine gerginlik peşinde

2017 yılında baştan sona kötü bir sezon geçirip küme düşen Rizespor yıl 2021 olmasına rağmen Trabzonspor'u suçlamaya devam ediyor

Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak.

Maç öncesinde Rizespor tarafından yine hoş olmayan göndermeler yapılmaya başlandı. Yıllardır iki kulübün arasının daha iyi olması için çabalanırken Rize temsilcisi bu kez sosyal medyadan nifak tohumları ekmeye başladı.

2017 yılında kötü yönetim ve beceriksiz bir teknik kadronun getirdiği sonuç olarak küme düşen Rizespor, olayı yine Trabzonspor Bursaspor maçına bağlamaya çalıştı.

Sosyal medyadan bir video paylaşan Rizespor sözde nostalji yaparken 3 Haziran 2017 günü yaşanan bu olaya gönderme yaparak karanlık bir ekran gösterdi.

Bu gönderi Trabzonsporlu taraftarların büyük tepkisini çekti.

Öte yandan yayınlanan videoda başarı olarak sürekli 1. Lige çıkma görüntüleri paylaşılırken sadece 1 kez küme düşme hatırası olarak da 2017 gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler