Çaykur Rizespor - Göztepe maçına VAR damgası

Çaykur Rizespor - Göztepe maçında ilginç anlar yaşandı.

Çaykur Rizespor - Göztepe maçına VAR damgası

Çaykur Rizespor le Göztepe, Süper Ligi'n 4. haftasında karşı karşıya gelirken mücadelenin ilk yarısına VAR damga vurdu! Hakem Abdülkadir Bitigen 41. Dakikada Göztepe lehine penaltı ve kırmızı kart verirken dört dakika sonra penaltı ve kırmızı kartı VAR uyarısıyla iptal etti!

Çaykur Rizespor le Göztepe, Süper Ligi'n 4. haftasında Rize'de karşı karşıya gelirken mücadelede ilginç bir olay yaşandı. Hakem Abdülkadir Bitigen 41. dakikada Göztepe lehine penaltı kararı verirken Rizespor'da Vetrh kırmızı kart gördü!

Göztepe'de Berkan'ın açtığı ortaya çıkan Gökhan Akkan topu elinden sektirdi. Topu önünde bulan Napoleon kaleciden kurtarıp şutu attı ancak çizgi üzerindeki Vetrh topu eliyle kesti. Hakem penaltı noktasını gösterirken Vetrh de kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

4 DAKİKALIK İNCELEME!

Hakem Abdülkadir Bitigen bu kararı sonrasında VAR'a başvurdu. Yaklaşık 4 dakika sonra VAR incelemesi sonucu pozisyonun öncesinde ofsayt tespit edildi ve böylece hem penaltı hem de Vetrh'e

gösterilen kırmızı kart iptal edildi. Göztepe'de itirazlarını sürdüren Mossoro sarı kart gördü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor