Çaykur Rizespor Fenerbahçe'ye yenildi

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı.   Ülker Stadı'ndaki karşılaşmada sarı-lacivertliler 2-1 galip geldi.   Fenerbahçe'nin gollerini 29 ve 40. dakikalarda penaltıdan Fernandao atarken, Çaykur Ri

Çaykur Rizespor Fenerbahçe'ye yenildi
Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı.
 
Ülker Stadı'ndaki karşılaşmada sarı-lacivertliler 2-1 galip geldi.
 
Fenerbahçe'nin gollerini 29 ve 40. dakikalarda penaltıdan Fernandao atarken, Çaykur Rizespor'un golünü 47'de penaltıdan Ludovic Sylvestre kaydetti.
 
Hakem Deniz Ateş Bitnel, 3 kez penaltı noktasını gösterirken, gollerin tamamı da beyaz noktadan atıldı. Kritik bir maça çıkan sarı-lacivertliler ligde son 5 maçını da kazanarak 5'te 5 yaptı. Pereira'nın takımı ayrıca oynadığı son 23 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.
 
Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 46 yaparken, Hikmet Karaman'ın ekibi Çaykur Rizespor 24 puanda kaldı
 
Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler