Çaykur Rize tarihi tersten yazıyor!

Süper Lig’de bu sezon ilk 19 haftada evinde 9 maç yapan ve kazanamayan Çaykur Rizespor, Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper lig dahil edildiğinde evinde kazanamayan tek takım oldu. Almanya Bundesliga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, İngiltere Premier Lig ve

Çaykur Rize tarihi tersten yazıyor!
Süper Lig’de bu sezon ilk 19 haftada evinde 9 maç yapan ve kazanamayan Çaykur Rizespor, Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper lig dahil edildiğinde evinde kazanamayan tek takım oldu.
 
Almanya Bundesliga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, İngiltere Premier Lig ve İspanya La Liga’da evinde kazanamayan takım olmazken Çaykur Rizespor'un tek benzeri Portekiz Ligi'nde çıktı.
 
Portekiz Ligi'nde evinde oynadığı 10 maçı da kazanamayan Academica, Çaykur Rizespor ile bu ünvanı paylaşıyor. Beş büyük lig dışında Hollanda, Yunanistan, Belçika, Avusturya liglerinde de evinde galibiyet alamayan takım yok.
 
KALEYİ BULAMIYORLAR!
 
Süper Lig'in ilk 18 haftası sonunda kaleye en az isabetli şut çeken takım Çaykur Rizespor oldu. Çaykur Rizespor 19 maçta 63 isabetli şutla oynarken toplamda 20 gol attı ve ligin en az gol atan üç takımı arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler