Çay TV'den CSKA maçı forması

Halil İbrahim İleli’nin sunduğu , Fotomaç Gazetesi spor yazarı Cevat KOL ve Dr İsmet Eraydın’ın daimi konuk olarak katıldığı “Trabzonspor’a Bakış” programı CSKA Moskova maçında forma giyecek olan 11 futbolcunun formasını verecek.Tekfo Fotoğrafçılık ve Ege

Çay TV'den CSKA maçı forması

Halil İbrahim İleli’nin sunduğu , Fotomaç Gazetesi spor yazarı Cevat KOL ve Dr İsmet Eraydın’ın daimi konuk olarak katıldığı “Trabzonspor’a Bakış” programı CSKA Moskova maçında forma giyecek olan 11 futbolcunun formasını verecek.

Tekfo Fotoğrafçılık ve Ege Reklam ortaklığının sponsorluğunda verilecek formaları elde etmek çok kolay. Çay TV’de 19.45 de yayınlanacak olan “Trabzonspor’a Bakış” Programını izlemek yeterli olacak. SMS ve maille katılacak olan taraftarlar forma sahibi olabilecek. Çekilişte forma kazananlar formaları ise Salı günü 15.00 Hamamizade kültür merkezindeki tanıtım organizasyonunda alabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor