Cavcav'ın Fener'e desteği sürüyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolda sürdürülen şike soruşturması kapsamında, başta Fenerbahçe olmak üzere hiçbir takımın ligden düşürülmesine sıcak bakmadığını söyledi.Konuyla ilgili olarak AA muhabirine görüşlerini açıklayan Cavcav, Kulü

Cavcav'ın Fener'e desteği sürüyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolda sürdürülen şike soruşturması kapsamında, başta Fenerbahçe olmak üzere hiçbir takımın ligden düşürülmesine sıcak bakmadığını söyledi.

Konuyla ilgili olarak AA muhabirine görüşlerini açıklayan Cavcav, Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalara bugün de aynı şekilde destek verdiğini anlatarak, ''Aynı düşünce ve görüşteyim. Hiçbir takımın ligden düşürülmesi taraftarı değilim. Ben değil Fenerbahçe'nin, hiçbir kulübümüzün ligden ihracından yana değilim. Tabii ki bu benim şahsi görüşüm'' dedi.

Sürdürülen soruşturmanın Türk futbolu açısından milat olacağını vurgulayan İlhan Cavcav, konuşmasına şöyle devam etti:

''Bu görüşüm, kulübümün menfaati için değil, futbolumuzun geleceği içindir. Bu olaylar futbolumuzda milat olacaktır. Bundan böyle yöneticiler, ellerinden gelen hassasiyeti gösterecektir. Eskinin, geleceğe bir faydası olmayacağı kanaatindeyim. Bu artık TFF'in alacağı bir karardır. Eğer böyle bir durum olursa, ona göre fikstür tanzimi yapılır. Bu arzu ettiğimiz bir olay değil.''

-''MENAJERLERİN HATALARININ CEZASINI KULÜPLER ÇEKEMEZ''-

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, yetkisiz olarak çalışan menajerlerin hatalarının kulüplere yüklenemeyeceğini belirterek, ''Yetkili olmayan menajerler bugün yürütülen soruşturmada kulüplere büyük zararlar veriyor. Bugün acı ama gerçek, FIFA menajeri olmayan bir sürü menajerin elinde Türk futbolu şöyle veya böyle yönlendirilmektedir. Bu arkadaşlarımızın şahsi yaptığı hataları veya çıkar uğruna yaptığı hataları bana göre kulüplere yüklemenin yanlış olduğu kanaatindeyim. Menajerlerin hatalarının cezasını kulüpler çekemez'' diye konuştu.

TFF'nin bundan önce aldığı kararlar bulunduğunu da hatırlatan başkan Cavcav, ''Bu kararlar nasıl aşılır, aşılabilir mi? Bu kararlar futbolumuza zarar getirir mi, getirmez mi? Bunları fevkalade hassas olarak incelemek ve değerlendirmek gerekir'' diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler