Cavcav 3 gündür hastanede!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın 3 gündür Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen ve oksijen takviyesi yapıldığı öğrenilen Cavcav'ın y

Cavcav 3 gündür hastanede!
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın 3 gündür Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) tedavisi gördüğü ortaya çıktı.
 
Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen ve oksijen takviyesi yapıldığı öğrenilen Cavcav'ın yarın taburcu olabileceği ifade edildi.
 
Edinilen bilgiye göre Cavcav, 3 gün önce sigaradan kaynaklı öksürük, nefes darlığı ve boğazda tıkanma şikayetiyle tedavi için Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne yatırıldı. O günden bu yana hastanede tedavi altında olduğu ifade edilen başkan Cavcav'a oksijen takviyesi yapıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Duayen başkanın yarın hastaneden taburcu edileceği ifade edildi.
 
8 ay önce sigarayı bırakan İlhan Cavcav, daha önce de defalarca aynı hastalıktan hastanelik olmuştu. Şeker hastalığı, solunum yetmezliği ve yüksek tansiyonu da bulunan Cavcav'ın, bunların yanı sıra akciğerlerdeki hava yollarının daralmasına bağlı olarak soluk alıp verme sırasında hava akımının kısıtlanması ile nitelenen ve kronik bir hastalık olan KOAH olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler