Carvalhal Metris Cezaevi'nde!

Şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan teknik direktör Tayfur Havutçu ve asbaşkan Serdal Adalı'yı, teknik direktör Carlos Carvalhal ziyaret etti.Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, şike ve teşvi

Carvalhal Metris Cezaevi'nde!

Şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan teknik direktör Tayfur Havutçu ve asbaşkan Serdal Adalı'yı, teknik direktör Carlos Carvalhal ziyaret etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan teknik direktör Tayfur Havutçu ve asbaşkan Serdal Adalı'yı ziyaret etti.

Carvalhal, antrenör Roland Koch ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte Metris Cezaevi'ne geldi. Portekizli teknik adam, Koch ve Zülfikaroğlu ile cezaevine girerek Havutçu ve Adalı ile görüştü.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carvalhal, Havutçu'nun ve Adalı'nın durumlarının iyi olduğunu belirterek, ''Eğer cezaevinden çıkarlarsa her şey çok güzel olacak. Hepimiz dışarı çıkmalarını umuyoruz. Çok özel bir şey konuşmadık'' dedi.

Carvalhal, Beşiktaş Futbol Takımı'nın iyi durumda olduğunu, herkese iyi futbol izlettireceklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler