Carlos'tan TS taraftarına forma

Fenerbahçeli futbolcular Roberto Carlos ve Edu, özel bir hastanede tedavi gören böbrek hastalarını ziyaret etti. İki futbolcu Samandıra Kamp Merkezi'ndeki antrenmanın ardından, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde böbrek nakli yapılan hastaları ziyaret ederek

Carlos'tan TS taraftarına forma
Fenerbahçeli futbolcular Roberto Carlos ve Edu, özel bir hastanede tedavi gören böbrek hastalarını ziyaret etti.

İki futbolcu Samandıra Kamp Merkezi'ndeki antrenmanın ardından, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde böbrek nakli yapılan hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Futbolcular ziyaret ettikleri iki hastaya çiçek ve imzalı formalarını hediye etti.

Fenerbahçe taraftarı olan hastalardan Uğur Cirişoğlu, sürpriz ziyaretin kendisini çok sevindirdiğini ifade etti.

Trabzonspor taraftarı olan Zeki Durmaz ise kendisine hediye edilen Carlos'un formasını hatıra olarak saklayacağını belirtti.

Hastanın Trabzonspor taraftarı olduğunu öğrenen Roberto Carlos espri yaparak ''Trabzonsporlusun ama bu formayı saklarsın herhalde'' dedi.

Edu ise futbol oynamayı seven Uğur Cirişoğlu'nu iyileşmesinin ardından Samandıra'daki tesislere davet etti.

Roberto Carlos ve Edu, hastaneyi ziyaretleriyle aynı zamanda bir böbrek hastasının ücretsiz tedavi görmesine vesile oldu. Hastane yönetimi, iki futbolcunun ziyareti nedeniyle 45 yaşındaki Hüseyin Koca isimli hastayı ücretsiz tedavi edeceklerini bildirdi.


-UĞUR BORAL'IN YEĞENİNE ZİYARET-

Roberto Carlos ve Edu, aynı hastanede farklı bir rahatsızlıktan dolayı ameliyat edilen takım arkadaşları Uğur Boral'ın yeğenini de ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Uğur'un annesi ve kardeşleriyle de tanışan iki futbolcu, bugün ameliyat edilen 8 yaşındaki Deniz'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.


-SÜNNET TEKLİFİ GÜLDÜRDÜ-

Hastane ziyaretinde, önce yönetim kurulu başkanının odasında ağırlanan Fenerbahçeli futbolcular, buradaki sohbette neşeli dakikalar yaşadı.

Bir ara futbolcuların yanına gelen ve Fenerbahçe sempatizanı olduğu belirtilen Op. Dr. Ertuğrul Gür, futbolculara ''Müslüman olursanız sünnetinizi ben yapacağım'' derken, iki futbolcuyu bu teklif bir hayli güldürdü.

Hasta yakınları ve hastane personelinin de büyük ilgi gösterdiği futbolcular, ziyaretlerinin ardından hastaneden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor