Cardozo'ya yönetimden övgü

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Cardozo'nun dünyada ilk 3 arasına girmiş bir santrfor olduğunu ifade ederek, "Daha önce Türkiye'de bazı kulüplerin isteyip alamadığı bir oyuncu. Kariyerini, futbolculuğunu, golcülüğünü tartışmamız mümkün de

Cardozo'ya yönetimden övgü

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Cardozo'nun dünyada ilk 3 arasına girmiş bir santrfor olduğunu ifade ederek, "Daha önce Türkiye'de bazı kulüplerin isteyip alamadığı bir oyuncu. Kariyerini, futbolculuğunu, golcülüğünü tartışmamız mümkün değil" dedi.

Paraguaylı oyuncunun yeni bir ülkeye, sisteme geldiğini vurgulayan Güney, şunları kaydetti:

"Bu yüzden mutlaka alışma süreci olacaktır. Bu süreç içerisinde adale sakatlanması geçirdi. Bütün bunlara baktığımızda tabiki takıma uyumu biraz gecikebilirdi ama ben şuna inanıyorum Cardozo'ya yeterince şans verilseydi, ondan daha çok faydalanma düşüncesinde olunsaydı, bugünkü form grafiğini çok daha erken yakalayabilirdi. Cardozo'ya süreklilik tanınmadı. Ona rağmen ben yönetim ve şahsım adına onu tebrik ediyorum."

Güney, Cardozo'nun profesyonelce davranın bir oyuncu olduğunu anlatarak, Türkiye'de genç futbolculara örnek olacak davranışlar sergilediğini söyledi.

Bu açıdan da kendisin tebrik ettiğini belirten Güney, "Buna en önemli örnek olarak Lokeren maçında uzatmanın son dakikasında oyuna alındığı halde hiçbir kapris yapmadan profesyonelce oyundan çıkmıştır. Bir kişi çalıştığı takımda birilerini sevmiyor olabilir ama ekmeğini kazandığı formasını sevmeli. O formayı benimsemeli, ona hizmet etmelidir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor