"Cardozo'nun gitmesini istemedim"

Trabzonspor'un kadrosuna katmak üzere olduğu Cardozo'nun Benfica'daki hocası Jorge Jesus yıldız golcü hakkında açıklamalarda bulundu.Benfica, önceki gün Emirates Turnuvası kapsamında Arsenal ile karşılaştı. Sahadan 5-1 mağlup ayrılan Portekiz ekibinde tek

"Cardozo'nun gitmesini istemedim"

Trabzonspor'un kadrosuna katmak üzere olduğu Cardozo'nun Benfica'daki hocası Jorge Jesus yıldız golcü hakkında açıklamalarda bulundu.

Benfica, önceki gün Emirates Turnuvası kapsamında Arsenal ile karşılaştı. Sahadan 5-1 mağlup ayrılan Portekiz ekibinde teknik direktör Jorge Jesus, maç sonunda yaptığı basın toplantısında şok açıklamalar yaptı. Bir gazetecinin "Cardozo transferi hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna deneyimli hoca, "Eğer bana sattığımız oyuncuların sayısını sorarsasın emin olun size bir rakam veremem. Herkes Benfica'nın oyuncularını ister. Cardozo da bunlardan bir tanesiydi. Bizim için şu ana kadar 130'un üstünde gol attı. Bir hoca bu kadar gol atan adamı yollamak istemez" yanıtını vererek topu yönetime attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor