Cardozo'dan itiraf! Özlüyorum...

Sezon başında Benfica’dan Trabzonspor’a transfer edilen Oscar Cardozo, Portekiz’in ünlü spor gazetelerinden A Bola’ya özel bir röportaj verdi. Benfica’yı çok özlediğini ifade eden Cardozo, “Işık Stadı’nı, insanları, yakın arkadaşlarımı çok özlüyorum” dedi

Cardozo'dan itiraf! Özlüyorum...
Sezon başında Benfica’dan Trabzonspor’a transfer edilen Oscar Cardozo, Portekiz’in ünlü spor gazetelerinden A Bola’ya özel bir röportaj verdi.
 
Benfica’yı çok özlediğini ifade eden Cardozo, “Işık Stadı’nı, insanları, yakın arkadaşlarımı çok özlüyorum” dedi.
 
Portekiz ekibi 10 hafta sonunda topladığı 25 puanla en yakın rakibi Vitoria Guimaraes’in iki puan önünde ilk sırada yer alıyor. “Benfica umarım şampiyon olur” diyen Cardozo, “Benfica’ya karşı oynadığımı düşünemiyorum. Portekiz’de ise sadece Benfica için oynarım” ifadelerini kullandı.
 
31 yaşındaki golcü 2007 yılında Newell’s Old Boys’tan Benfica’ya transfer olmuş ve çıktığı 287 maçta 165 gol kaydetmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor