Cardozo'dan heyecanlandıracak mesaj!

Trabzonspor'un yeni transferi Oscar Cardozo, yeni kulübüne mesaj yolladı. Katar'dan ve Çin'den iyi teklifler aldığını belirten Paraguaylı golcü, rekabetçi bir ortamda forma giymek ve tarih yazmak için Türkiye'yi seçtiğini söyledi.Benfica'nın resmi televiz

Cardozo'dan heyecanlandıracak mesaj!

Trabzonspor'un yeni transferi Oscar Cardozo, yeni kulübüne mesaj yolladı. Katar'dan ve Çin'den iyi teklifler aldığını belirten Paraguaylı golcü, rekabetçi bir ortamda forma giymek ve tarih yazmak için Türkiye'yi seçtiğini söyledi.

Benfica'nın resmi televizyonu BTV aracılığı ile taraftarlarına veda eden Cardozo, "Türkiye'de de Benfica'yı destekleyen biri olacak" diyerek eski takımını unutmayacağını söyledi.

Oscar Cardozo, "Katar veya Çin'e gidebilirdim. Türkiye'yi burada tarih yazmak için seçtim. Türkiye'de de Benfica'yı destekleyen bir taraftar olacak. Burada taraftarlar, başkan ve takım arkadaşlarımla çok güzel şeyler yaşadım" diye konuştu.

Benfica formasıyla 293 maçta 171 kez fileleri sarsan tecrübeli golcü, "Bu kadar gol atmayı beklemiyordum. Avrupa'nın böylesine büyük bir kulübünün parçası olmak mutluluk verici. Evim olarak gördüğüm Benfica'yı her zaman kalbimde taşıyacağım dedi.

Cardozo'nun salı günü Trabzonspor'a gelerek takıma katılması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler