Cardozo: Yapmak istediğim...

Trabzonspor'un golcüsü Oscar Cardozo, 3 gol attığı Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.Cardozo maç sonu yaptığı açıklamada 3 golden en çok hangisini beğendiği yönünde sorulan bir soru üzerine "Sonuncu golüm en iyisiydi" dedi.Önümüzdeki h

Cardozo: Yapmak istediğim...

Trabzonspor'un golcüsü Oscar Cardozo, 3 gol attığı Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Cardozo maç sonu yaptığı açıklamada 3 golden en çok hangisini beğendiği yönünde sorulan bir soru üzerine "Sonuncu golüm en iyisiydi" dedi.

Önümüzdeki hafta oynayacakları Beşiktaş maçı için konuşan Cardozo, "Çok zor bir maç olacak Beşiktaş maçı. Ancak takımımız çok iyi hava yakaladı. Deplasmanda alacağımız puan bizi daha da iyi yerlere getirecek. O yüzden bir derbi galibiyetinin bize çok faydası olacak" dedi.

İç saha maçlarında daha çok gol attığı belirtilen golcü, "Bazen deplasmandaki maçlar zor olabiliyor. Karşı takım taraftarı ile, daha coşkulu oynuyor. Şu anda 8'e ulaşan gollerime daha da devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler