Cardozo ve Yatabare planı

Trabzonspor'da forvet oyuncularının gösterdiği performans tartışma yaratırken, Ersun Yanal'ın, Rizespor maçında dökülen Oscar Cardozo ile Bursaspor maçında gol kaçırma rekoru kıran Mustapha Yatabare'ye sahip çıktığı bildirildi.Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu

Cardozo ve Yatabare planı

Trabzonspor'da forvet oyuncularının gösterdiği performans tartışma yaratırken, Ersun Yanal'ın, Rizespor maçında dökülen Oscar Cardozo ile Bursaspor maçında gol kaçırma rekoru kıran Mustapha Yatabare'ye sahip çıktığı bildirildi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun iki oyuncunun formsuzluğu ile ilgili sorduğu soruya Yanal'ın iki oyuncunun da formsuz olduğunu kabul ederek, sıkıntının futbolcuların kalitesinde değil fizik kondisyonlarında olduğunu söylediği bildirildi. Yanal'ın devre arasında kampında yapacağı yükleme ile ikinci yarıda Trabzonspor taraftarının bambaşka bir Cardozo ve Yatabare izleyeceğini söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor