Cardozo ve Bosingwa Fener'e yetişecek mi?

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövaşında deplasmanda Rusya'nın Rostov takımıyla oynadığı maçta sakatlanan oyuncusu Oscar Cardozo'nun 10 gün sonra takımdan ayrı koşulara başladığı bildirildi.Rostov maçında sağ arka adalesinde çekme olan ve l

Cardozo ve Bosingwa Fener'e yetişecek mi?

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövaşında deplasmanda Rusya'nın Rostov takımıyla oynadığı maçta sakatlanan oyuncusu Oscar Cardozo'nun 10 gün sonra takımdan ayrı koşulara başladığı bildirildi.

Rostov maçında sağ arka adalesinde çekme olan ve ligin ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında takımda yer alamayan bordo-mavili futbolcunun Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. 

Rostov maçı öncesi antrenmanda sakatlanarak sağ üst adalesinde kas yaralanması nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Bosingwa'nın da Cardozo ile koşarak saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

İki futbolcunun da Fenerbahçe maçında oynayacak duruma gelip gelmeyeceği merakla beklenirken Cardozo'nun Bosingwa'ya oranla durumunun daha iç açıcı olduğu belirtiliyor

Trabzonspor, yarını izinli geçirecek ve 9 Eylül Salı günü yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor