Cardozo ve Bosingwa derbide oynayacak mı?

Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da kötü haberi teknik direktör Vahid Halilhodzic verdi.Bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımla çalışamayan Cardozo ve Bosingwa ile ilgili açıklama yapan Halilhodzic iki oyuncunun da büyük

Cardozo ve Bosingwa derbide oynayacak mı?

Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da kötü haberi teknik direktör Vahid Halilhodzic verdi.

Bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımla çalışamayan Cardozo ve Bosingwa ile ilgili açıklama yapan Halilhodzic iki oyuncunun da büyük ihtimalle Fenerbahçe karşsınıda oynamaycağını söyledi.

Cardozo ve Bosingwa muhtemelen maç listesinde olmayacak diyen Boşnak Hoca "Yarın bir sağlık kontrolü olacak. Muhtemelen iyileştiler ama benimle birlikte bir hafta idmanlara çıkmayan bir oyuncuyu takıma alamam bu oyuncunun sakatlığını dahada artırabilir." dedi.

Constant ve yeni transferler hakkında da bilgi veren Halilhodzic "Costant'ın sakatlığı çok azdı ve geri döndü. Yeni gelen oyuncularla konuştum, neredeyse yarı baygın haldeydi oyuncular. belki bu takımla sen ne yapıyorsun hocam diyebilirsiniz ama ben böyle bir şey yaşamadım. Ancak benim bu camiaya karşı sorumluluklarım var ve kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor