Cardozo kayıplarda

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo, Napoli karşısında gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaşattı. Golcü oyuncu, bordo-mavili forma ile Avrupa'da çıktığı 9 maçta sadece bir gol atabildi. Trabzonspor'da, sakat ve cezalı oyuncuların yoklu

Cardozo kayıplarda
Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo, Napoli karşısında gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaşattı. Golcü oyuncu, bordo-mavili forma ile Avrupa'da çıktığı 9 maçta sadece bir gol atabildi. 
Trabzonspor'da, sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda Oscar Cardozo'nun, Napoli karşısında göstereceği performansı merakla bekliyordu. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda, teknik direktör Ersun Yanal'ın en büyük umutlarından biri olan Paraguaylı oyunc, kariyerinin belki de en kötü maçlarından birini çıkardı. Hücumda neredeyse kendisine gönderilen tüm topları ezen tecrübeli futbolcu, kendi yarı sahasında da inanılmaz hatalar yaptı. Cardozo’nun biri ceza sahasında, diğeri de ceza alanı dışında yaptığı iki hata, takımının gol yemesine neden oldu. Golcü futbolcu kötü gününde olunca, bordo-mavililer hücum anlamında pek varlık gösteremedi.
 
AVRUPA'DA TEK GOLÜ VAR 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Napoli karşısına sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle alternatifsiz bir kadro ile sahaya çıkmak zorunda kalınca, hiçbir varlık gösteremeyen Cardozo, 90 dakika şans buldu. Waris ve Yatabare'nin sakatlığı, İstanbul Başakşehir maçında oyuna sonradan girmesine rağmen gösterdiği performans ile beğeni kazanan Deniz Yılmaz'ın ise UEFA listesinde yer almaması Yanal'ı bu bölgede mecburen elini kolunu bağladı.
Golcü oyuncu bu sezon Trabzonspor formasıyla 29 maça çıktı. 17 lig maçında forma giyen oyuncu 12 gol attı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta forma giyen oyuncu 2 gol atarken, Avrupa'da ise forma giydiği 9 maçta sadece bir gol atabildi. Cardozo söz konusu tek golünü ise UEFA Avrupa Ligi Play-off maçında Trabzonspor'un Rostov'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler