Cardozo karakola gitti

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzonspor’un yeni transferi Oscar Cardozo arkadaşı ile eğlenirken mekandan çıktıktan sonra yaşanan  bir olayın ardından  polis tarafından Trabzon Ortahisar İlçesi Çarşı Polis Merkezine götürüldü. Edinilen bilgiye göre; haft

Cardozo karakola gitti

Haber61.net – Haber Servisi –

Trabzonspor’un yeni transferi Oscar Cardozo arkadaşı ile eğlenirken mekandan çıktıktan sonra yaşanan  bir olayın ardından  polis tarafından Trabzon Ortahisar İlçesi Çarşı Polis Merkezine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre; hafta sonu bir eğlence mekanında zaman geçiren Cardozo ile arkadaşı birlikte Kahramanmaraş Caddesinde çevreye rahatsızlık veren bir grubun yakınında olduğu için bilgisine başvurulmak üzere  polis merkezine getirildi.

Bir süre polis memurları tarafından misafir edilen Cardozo ve arkadaşı olayla bir ilgisi olmadıklarını belirtmelerinin ve yanlarındaki grubu tanımadıklarını ifade ettikten sonra karakoldan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor