Cardozo isyan etti: Neden?

Bordo-mavili takıma transfer olduğu gün havalimanında büyük bir coşkuyla karşılanan Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo, tribünlerin dolmamasına anlam veremediğini söyledi.  Kulüpteki personelden stadın neden dolmadığı hakkında bilgiler alan Cardozo,

Cardozo isyan etti: Neden?
Bordo-mavili takıma transfer olduğu gün havalimanında büyük bir coşkuyla karşılanan Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo, tribünlerin dolmamasına anlam veremediğini söyledi. 
 
Kulüpteki personelden stadın neden dolmadığı hakkında bilgiler alan Cardozo, en çok ise taraftarların coşkulu futbol beklediği için bugüne kadar statlara gelmediğini öğrenince şaşırdı.
 
Bu şaşkınlığını da yöneticilerle paylaşan Cardozo, şu ifadeleri kullandı: "Tribünlerin dolmamasının birçok nedeni varmış ama coşkulu futbol beklentisi beni şaşırttı. Burası futbolu bilen ve yaşayan bir şehir. Umarım bundan sonra onların futbol beklentisine karşılık veririz ve tribünler dolar."
 
MUTLAKA KAZANMALIYIZ
 
Cardozo, G.Birliği maçının önemine de dikkat çekti. Paraguaylı forvet, "Yeni hocamızla yükselişe geçtik. Artık herkesin yüzü gülüyor ve umutlar yeşerdi. Bunun devam etmesi için G.Birliği'ne de yenmeliyiz. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerek. Bu kritik bir maç" dedi. Cardozo, Yanal ile görüşerek elinden geleni yapacağının sözünü de verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler