Cardozo gol için ne dedi?

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Cardozo Rostov galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunduCardozo şöyle konuştuMaçtan önce hocamızıla görüştüğümüzde zor bir maç olacağını bize söylemişti. Zor geçeceğini biliyorduk. İkinci maçta da iyi bir skor alarak grupl

Cardozo gol için ne dedi?

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Cardozo Rostov galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Cardozo şöyle konuştu

Maçtan önce hocamızıla görüştüğümüzde zor bir maç olacağını bize söylemişti. Zor geçeceğini biliyorduk. İkinci maçta da iyi bir skor alarak gruplara kalmak istiyoruz. Hocamız eksikleri ve yapmamız gerekenleri önümüze koyacak. Bizde iyi bir şekilde hazırlanacağız. Hem benim için hem de takım için önemli bir goldü. Ben kendim için gol atabilirmiyim diye düşünüyordum kendi kendime benim için çok güzel oldu. Buraya ilk geldiğimden beri Trabzon halkın ve Trabzonspor taraftarının ilgisine sevgisine hayran oldum. Havaalanındaki karşılamayı da unutamam. Onlara teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler