Cardozo gol atttı sözünü tuttu!

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Cardozo, Milli arada taraftarına vermiş olduğu sözü tutarak Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında gol attı.Cardozo, bordo mavili taraftarların kendisi için yazmış olduğu "Haydi geç bütün rakipleri, hava

Cardozo gol atttı sözünü tuttu!

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Cardozo, Milli arada taraftarına vermiş olduğu sözü tutarak Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında gol attı.

Cardozo, bordo mavili taraftarların kendisi için yazmış olduğu "Haydi geç bütün rakipleri, havalandır fileleri, süslüyor bütün hayalleri, Cardozo'nun o golleri" sözlerini duyunca taraftara gol atacağının sinyalini vermişti.

86. dakikada bu sözünü tuttu. Takımının 3 kendinin ise Mersin karşısında ilk golünü attı. Cardozo ligde ise Başakşehir karşılaşmasındaki penaltı golünden sonra ikinci golünü de atmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler