Cardozo Beşiktaş'ı ısıracak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüken Teknik Direktör Ersun Yanal hücum hattındaki en önemli silahı Cardozo'ya uyarılarda bulundu.Perşembe günü antreman öncesinde bir gör

Cardozo Beşiktaş'ı ısıracak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüken Teknik Direktör Ersun Yanal hücum hattındaki en önemli silahı Cardozo'ya uyarılarda bulundu.

Perşembe günü antreman öncesinde bir görüşme yapan Ersun Yanal, ''Sana güveniyorum. Ancak rakibe baskı konusunda takıma yeterli katkıyı yapmıyorsun. Biliyorum oyun stilin böyle ama bizim de Beşiktaş maçında kozumuz pres olacak. Senden Deniz ile beraber rakip defansı yaptığınız baskıyla ısırmanızı istiyorum. Özellikle ilk dakikalar bunu yapmamız çok önemli'' diyerek oyuncusundan Beşiktaş maçı için beklediklerini aktardı.

Oscar Cardozo'nun da hocasına, elinden geleni yapacağının sözünü verdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor