Cardozo beklentilerin farkında

Süper Lig’de 5. haftanın geride kalmasına rağmen henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor’da eleştiri oklarını üzerine çeken ve kalıp-kalmayacağı tartışılan Vahid Halilhodzic, İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından güven oyu olarak yola de

Cardozo beklentilerin farkında
Süper Lig’de 5. haftanın geride kalmasına rağmen henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor’da eleştiri oklarını üzerine çeken ve kalıp-kalmayacağı tartışılan Vahid Halilhodzic, İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından güven oyu olarak yola devam etme kararı alırken, milli ara sonrası yeni bir sayfa açmayı planlıyor.
 
Ligde ve Avrupa’da işlerin kötü gitmesinin ardından yeni bir oyun stili geliştirmeyi planlayan Boşnak çalıştırıcı, milli arada takımın yıldız oyuncusu Oscar Cardozo’yu tam anlamıyla hazır hale getirerek, oyun planını bu oyuncu üzerine kurmanın hesaplarını yapıyor. Paraguaylı yıldızla da bu düzlemde görüşme yapan Halilhodzic’in, “Taraftarlar beni ilk günden beri sanki 40 yıllık Trabzonluyum gibi karşıladı. Onların beklentisini biliyorum ve şu ana kadar kadar karşılığını veremedim. Bu ilgi ve sevginin reaksiyonunu Mersin maçında göstereceğim” karşılığını aldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor