Cardozo arıyordu; O bastonun sahibi bulundu!

Haber61/haber servisi - Benfica kulübünden transfer edilen ‘Büyük Baston’ lakablı Oscar Cardozo, Trabzon’a geldiğinde havalimanında muhteşem bir törenle sırtlara alındı. Bu arada bir taraftar kendisine baston armağan hediye etti.Paraguaylı yıldız bu davra

Cardozo arıyordu; O bastonun sahibi bulundu!

Haber61/haber servisi - Benfica kulübünden transfer edilen ‘Büyük Baston’ lakablı Oscar Cardozo, Trabzon’a geldiğinde havalimanında muhteşem bir törenle sırtlara alındı. Bu arada bir taraftar kendisine baston armağan hediye etti.

Paraguaylı yıldız bu davranışı hiç unutmayarak kendisini çok mutlu eden bu taraftarın bulunmasını istedi. Bunun üzerine yapılan araştırmalar sonuç verdi.

Cardozo’nun o taraftarı aradığı medyaya da yansıyınca, bulundu. Bastonu hediye eden Farozlular Tribün Grubu Başkanı Erol Aydın olduğu ortaya çıktı. Aydın, "Cardozo’nın bu ünvanını Trabzon’da da sürdürmesini istediğim için bunu yaptım. Taraftar olarak kendisinden umudumuz çok fazla” dedi.

1-022.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler