Cardozo 11 yaptı

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo bu sezon Trabzonspor'da 11. golünü kaydetti.Süper Lig'de  8 gol,  UEFA Avrupa Ligi'nde 1 gol kaydeden Cardozo, Ziraat Türkiye Kupasında ise bu akşam Manisaspor karşısında iki gol birden attı ve topla

Cardozo 11 yaptı

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo bu sezon Trabzonspor'da 11. golünü kaydetti.

Süper Lig'de  8 gol,  UEFA Avrupa Ligi'nde 1 gol kaydeden Cardozo, Ziraat Türkiye Kupasında ise bu akşam Manisaspor karşısında iki gol birden attı ve toplam gol sayısını 11'e çıkardı.

İLK GOL

Karşılaşmanın 36. dakikasında hızlı gelişen Trabzonspor atağında orta alanda topla buluşan Mehmet'in pasında sağ kanatta topla buluşan Serdar hızla ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda kaleye vurmayıp Cardozo'ya pasını verdi ve Cardozo da topu boş kaleye gönderdi.

İKİNCİ GOL

Golün adı Oscar Cardozo. Sol kanattan gelişen atakta Waris, topla buluştu ve ceza alanına hızla hareketlenip kale sahası içine yerden pasını gönderdi ve Cardozo topu sağ direk yakınlarından ağlara gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor